Monitor pro CAx aplikace z dílny HP

LCD monitor 31,5″ HP Z Display Z32 4K

Profesionální monitor Z Display Z32 4K uspokojí nejnáročnější uživatele velkou úhlopříčkou 31,5″, která je ideální nejen pro pohodlnou práci s CAD aplikacemi, ale také kvalitní prezentaci její výsledků. IPS panel s antireflexní úpravou poskytuje vynikající barvy a extra široký zobrazovací úhel bez degradace kvality. Vysoké 4K rozlišení zajistí jemný obraz se špičkovou ostrosti s maximálními detaily. Důležitým prvkem výbavy je USB-C konektor podporující připojení notebooku pomocí jednoho kabelu, po kterém proudí data, obraz, a až 65W napájení.

Špičkový displej

Tento profesionální monitor HP Z32 4K UHD s úhlopříčkou 31,5″ zaujme špičkovým 4K rozlišením 3 840 × 2 160 doplněným o antireflexní povrch. Displej využívá technologii IPS pro zajištění kvalitnější reprodukce barev oproti běžným TN obrazovkám. Důležitým prvkem výbavy je též integrovaná kalibrovací sonda, která garantuje dlouhodobě stabilní barevné podání.

Kvalitní obraz

HP Z Display Z32 4K se postará o vynikající obrazovou kvalitu s živými barvami a bohatým dynamickým kontrastem 5M : 1. Zobrazený obsah je díky širokým pozorovacím úhlům 178° dobře viditelný ze všech stran.

Bohatá konektivita

Monitor HP Z Display Z32 4K je vybaven konektory DisplayPort a  mini DisplayPort, dále dvěma konektory USB-C, třemi konektory USB typů A a , konektorem HDMI. 

Uživatelský komfort

I přes velkou úhlopříčku je designové provedení naprosto unikátní a nadmíru luxusní. Na monitoru můžete bez problému i prezentovat. Aplikace HP Display Assistant umožňuje efektivní rozdělení obrazovky pro zobrazování obsahu z více zdrojů, takže nemusíte používat více monitorů, postačí vám jeden jediný. Monitor disponuje technologiemi Flicker Free a Low Blue Light, díky kterým se efektivně eliminuje blikání obrazovky a vyzařování modrého světla, takže je maximálně šetrný k vašemu zraku. Některé uživatele potěší možnost jednoduché instalace malého počítače na zadní část monitoru.

cs_CZCzech