Technická konference AXIOM TECH

Stalo se již tradicí, že pravidelně v prvním červnovém týdnu pořádá společnost AXIOM TECH technickou konferenci, kde seznamuje své zákazníky a zákazníky svého partnera firmy HSI com, s aktuálními novinkami z produkčního portfolia svého technologického  partnera, firmy Siemens Industry Software a spřízněných partnerů.

Letošní technická konference měla naplánovaný  termín konání na 3. a 4. června. Bohužel koronavirová pandemie donutila pořadatele přesunout technickou konference na podzim na 10. a 11.září (sledujte prosím aktuální stav na www.axiomtech.cz).

Přesto doufáme, že se opět setkáme, tentokrát v krásném prostředí hotelového resortu  Maximus v Brně. Konference bude určena nejen našim zákazníkům a partnerům, ale nově bude zpřístupněna dalším zájemcům z řad odborné veřejnosti.

Konference kromě informací o novinkách produktové řady NX a Solid Edge, bude zaměřena na témata, které souvisí se zefektivnění designu výrobku, výrobních procesů, logistiky výroby.

Hodně se bude hovořit využití simulačních metod při designu výrobků.

Velký prostor bude věnován tématu Digitální továrna a problematice robotů.

S tím samozřejmě souvisí problematika bezpapírové dokumentace a problematika práce s technickými informacemi a daty pro efektivní komunikaci.

Hodně času dostanou také zajímavá řešení našich zákazníků s využitím sw technologií Siemens.

Technické konference AXIOM TECH využívají naši zákazníci nejen k prezentaci svých řešení, ale také slouží k neformálnímu setkávání a výměně zkušeností.

Technické konference AXIOM TECH tak volně navazují na dříve pořádané Setkání  uživatelů.

Připomeňme si poslední konferenci konanou v v hotelu SKI v Novém Městě na Moravě (https://www.axiomtech.cz/326a-technicka-konference-2020) (https://www.youtube.com/watch?v=mTcGHd4IedQ&feature=youtu.be)

Václav Nový

cs_CZCzech